Inspelning från panelsamtalet om mediernas roll i USA-valet, som hölls på Högskolan i Halmstad den 5 december 2016.

Deltagare: Frida Stranne, Frida Stranne, fil.dr i freds- och utvecklingsforskning och lektor i statsvetenskap vid Högskolan i Halmstad, Ginna Lindberg, utrikeschef på Ekot, Sveriges Radio, och Erika Bjerström, utrikeskommentator, SVT. Moderator: Håkan Olsson, bibliotekarie på Stadsbiblioteket i Halmstad.

Panelsamtalet arrangerades i samarbete med Stadsbiblioteket i Halmstad samt studenter på programmet Samhällsanalys och kommunikation. Filmen är producerad av studenter på programmet.

 

För kännedom: Vid 16:16 i inspelningen förekommer ett plötsligt, högt ljud då en ballong smäller.

Inspelning från panelsamtalet om USA-valet, som hölls på Högskolan i Halmstad den 29 september 2016.

Deltagare: Frida Stranne, lektor i statsvetenskap vid Högskolan i Halmstad och flitigt anlitad USA-expert, Dag Blanck, professor i nordamerikastudier och föreståndare för Svenska institutet för nordamerikastudier (SINAS) vid Uppsala universitet, och Erik Åsard, professor emeritus i nordamerikastudier med inriktning mot statskunskap. Moderator var Jonna Burén, Sveriges Radio.

Panelsamtalet arrangerades i samarbete med Sveriges Radio samt studenter på programmet Samhällsanalys och kommunikation. Filmen är producerad av studenter på programmet.