Att julen närmar sig blir, förstås, något vi pratar lite om inledningsvis. Vi tar upp Kamala Harris-tråden som vi släppte förra gången och hennes och Joe Bidens svaga opinionssiffror, plus hur det ser ut i förhandlingarna om BBB och hur stort problem inflationen är. Huvudämne: medierna och mediernas roll i den oförsonliga polariseringen. Hur många tidningar har försvunnit? Har Rush Limbaugh fått någon efterträdare? Vilka ämnen följer CNN respektive Fox News? Lyssnade medierna på kritik om anonyma källor och att de var för snabba med att publicera?
Vi är Karin Henriksson, Frida Stranne och Erik Åsard.

Lyssna här. Och fortsätt läsa om ni är intresserade av recept på ”mulled cider” som alternativ till glöggen.

Normalt bjuder vi inte på recept här på bloggen, men till jul kan man göra ett undantag. När Karin var med när Michelle Obama visade upp sitt julpynt ett år (Vita huset i choklad t.ex.) bjöds pressen på varm cider efteråt.

Här följer New York Times recept:

Ingredients

  • 1 ½ quarts unfiltered sweet cider
  • 12 allspice berries
  • 12 whole cloves
  • 2 sticks cinnamon, broken into pieces
  • 6 tablespoons bourbon (optional)

Preparation

  1. Place all ingredients but the bourbon in a saucepan and heat over medium heat until the mixture is just below a boil. Cover, remove from the heat and let steep 5 minutes.
  2. At that point, you will notice that the allspice and cloves have floated to the top; remove and discard them. Pour a tablespoon of bourbon, if desired, into each of six mugs and pour the cider mixture over it. Spoon a few cinnamon pieces into each mug, and serve immediately.
Dela denna bloggpost