För en breddad analys av amerikansk politik

Nytt poddavsnitt

Dags igen, även om det blev ett par dagar senare än gängse torsdagar.

Vi, d.v.s. Frida Stranne, Erik Åsard och Karin Henriksson, summerar intryck av 9/11-återblickarna och hur de utrikespolitiska vindarna blåser, och vi diskuterar presidenters opinionssiffror med anledning av det sviktande stödet för Joe Biden. Men framför allt borrar vi i 6-januarikommitténs arbete, vad den kan tänkas sluta i och hur den kommer att tas emot. Erik jämför likande utskottsutredningar genom historien och vad de ledde till. Många frågor, framför allt, kommer Donald Trump att kallas in som vittne? I så fall är ”all bets off” som man säger i USA.

Lyssna, här.

Dela denna bloggpost

2 kommentarer

 1. Catrin Nicolausson

  Hejsan
  Tack för intressant podd, igen
  Ni pratade om en artikel i Politico, har ni någon länk? Det skulle vara intressant att läsa den

  Tack igen
  /Catrin

© 2022 Amerikaanalys.se

Tema av Anders NorenUpp ↑