För en breddad analys av amerikansk politik

Nytt poddavsnitt

Huvudämnet är amerikanska sjukvården – bäst eller sämst i världen? Vi reder ut kostnader, Obamacare, antalet oförsäkrade m.m. Vi diskuterar extremiströrelser och reaktionerna på Donald Trumps tal. Veckans Biden är ett löfte till amerikanska fackföreningsrörelsen. Men vi har också en gäst, DN-skribenten Johan Hilton, författare till hyllade boken Vi är Orlando – en amerikansk tragedi. Hör hans kunniga analys om gaykulturen!

Lyssna, här (och om det är problem, gör sökning på podbean + amerikaanalys)

Dela denna bloggpost

2 kommentarer

  1. Lars Lindhe

    Har förgäves försökt öppna senaste podden, men förgäves. Får bara meddelandet ”inte längre tillgängligt”. Är det er länk det är fel på eller ligger problemet hos mig?

© 2022 Amerikaanalys.se

Tema av Anders NorenUpp ↑