Idag drar valet i USA igång på allvar och det kommer att finnas många intressanta aspekter att iaktta och diskutera. Det är sannerligen spännande att nu äntligen få se hur väljarna lägger sina röster och inte bara ha opinionsmätningarna att förhålla sig till.

Hela presidentvalprocessen belyses flitigt i svenska medier men under det kommande dygnet intensifieras bevakningen.

Se och hör oss (Dag Blanck, Erik Åsard och Frida Stranne) kommentera valet i Iowa på bl.a. SVT2 kl. 16.05 idag, TV4 Play från 19.00 ikväll, Expressen TV under natt- och morgontimmarna och i Gomorron Sverige i SVT1 vid 06.10 i morgon bitti.

Läs också gärna vår debattartikel Trump profiterar på väljarnas ilska på Brännpunkt i dagens Svenska Dagbladet.

Med önskan om en spännande valnatt!

Frida Stranne

Dela denna bloggpost